Hoe werkt Prelox®?

De Prelox erectiepil bevat een gepatenteerde combinatie van twee krachtig samenwerkende Prelox-ingrediënten. Uit klinisch onderzoek is gebleken dat deze ingrediënten in Prelox het vermogen van de man om een erectie te krijgen sterk vergroten.

Wat doet Prelox voor u?
Prelox® helpt uw seksuele prestaties nieuwe kracht te geven, maakt een einde aan de drang om te moeten presteren, herstelt uw zelfvertrouwen en laat u een seksuele voldoening ervaren waarvan u dacht dat dit niet meer mogelijk was.

Ingrediënten

Prelox® is een gepatenteerde combinatie van L-arginine en Pycnogenol®. Samen verhogen zij de lichaamseigen productie van stikstofmonoxide (NO). Dit bevordert de bloedsomloop in de penis en beschermt de aanwezige bloedvaten tegen de gevolgen van het ouder worden.

Klik hier om de animatie te bekijkenDeze combinatie heeft een sterk effect op de bloedstroom in de aanwezige bloedvaten, verbetert de doorstroming en daarmee het seksuele uithoudingsvermogen. Het NO wordt geproduceerd in het lichaam van het aminozuur L-Arginine.

Nobelprijs

De ontdekking van het belang van NO voor de bloedsomloop werd  in 1998 beloond met een Nobelprijs. Sindsdien hebben studies aangetoond dat NO ook een beslissende rol voor de bloedstroom in het genitale gebied (o.a. de penis) en de seksuele bevrediging speelt.


In Prelox® is het L-Arginine aanwezig gecombineerd met een ander aminozuur  L-Aspartate, om zo de meest natuurlijke houdbaarheid te waarborgen. Pycnogenol®, het extract van Franse pijnboomschors, bevordert het werkende L-Arginine voor een versnelde productie van NO.

(klik op het plaatje om de animatie te bekijken)