Contact
1 Prelox veel gestelde vragen
1.1 Is Prelox® veilig?
L-arginine is een veelgebruikt aminozuur dat tevens voorkomt in de meeste voedselsoorten en dat zelfs in hoeveelheden van 30 gram veilig is gebleken.
Pycnogenol® is een extract afkomstig van de Franse pijnboomschors waarvan vaststaat dat het niet giftig is, maar zelfs een natuurlijke antioxidant blijkt te zijn.
1.2 Hoe gebruik ik Prelox®?
De dagelijkse aanbevolen dosering is 2 tabletten.
Om de benodigde opbouw van de werkzame ingredienen te versnellen kunt
u de eerste twee weken 2 tabletten tweemaal per dag (2 's ochtends en 2 's avonds) nemen.  
Daarna gewoon de 2 tabletten per dag ('s ochtends) om de passie en de seksuele prestaties bij te houden.
Neem de tabletten bij voorkeur niet op een lege maag.prelox.nl
1.3 Waarom heb ik vier tabletten per dag nodig tijdens de eerste twee weken?
De ingrediënten in Prelox® hebben even wat tijd nodig om hun effect op het bloedvatensysteem uit te oefenen (de bloedvaten spoepeler te maken) door het bloedvat ontvankelijker te laten worden voor de ingrediënten. Tevens hangt de snelheid van de eerst merkbare werking van Prelox® in mindere mate af van factoren zoals leeftijd, uw eventuele rookgewoonten en andere gezondheidskwesties. De grote meerderheid van de mannen die beginnen met Prelox® zullen direct een positieve verandering merken door het gebruik van de vier tabletten per dag. Maar na de 'opbouwfase' in de eerste twee weken kunt u van alle voordelen van Prelox® profiteren met slechts twee tabletten per dag.

Klik hier om de aanbiedingen in onze shop te bekijken
1.4 Hoe zit het met medicijngebruik?
Prelox® steunt het lichaamseigen stelsel van stikstofmonoxide en herstelt zo het natuurlijke proces dat tot een erectie leidt. Wat nog belangrijker is, door regelmatige aanvulling middels het innemen van Prelox® ontstaat een permanent herstel van stikstofmonoxide. Dit stelt mannen in staat om het sexleven uit hun jeugd volledig te herstellen inklusief spontane zin in sex. Sildenafil remt de processen die door stikstofmonoxide worden teweeggebracht, waarbij de activiteit van overblijvend stikstofmonoxide wordt vergroot. Als uw arts sildenafil heeft voorgeschreven of gelijkwaardige medicijnen die hij voor behandeling van een gediagnostiseerde ziekte heeft gedaan (geen erectie kunnen krijgen), dan gelieve uw arts te raadplegen voor opties binnen de bestaande behandeling.
Personen met een hoge bloeddruk of hartkwalen dienen eerst hun arts te raadplegen over het eventuele gebruik van Prelox®.
1.5 Zal Prelox® onmiddellijk beginnen te werken?
Het L-arginine begint onmiddellijk te werken na de verbetering van de
bloedstroom. Hierna kunt u de eerste verbeteringen van de kwaliteit en de duur van een erectie verwachten. De grootste voordelen van Prelox® zullen over een langere tijdsperiode merkbaar worden (binnen ongeveer 4 weken) aangezien de toestand van het bloedvatensysteem in de penis sterk verbetert. prelox.nl
1.6 Hoe lang duurt het om een maximaal resultaat te ervaren?
Na vier weken van gebruik zal het opnamevermogen in uw bloedvaten genoeg moeten zijn verbeterd, om de maximale voordelen van Prelox® te ervaren. U zult makkelijker seksueel opgewonden raken, zult eenvoudiger een erectie kunnen krijgen en u zult deze met gemak voor een langere periode kunnen vasthouden.
1.7 Waarom zou ik Prelox® overwegen te kopen?
Prelox® is een geheel natuurlijke manier voor het maximaal verbeteren van uw erectie. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat Prelox® een positief effect heeft dat zorgt voor betere erecties. De werking van Prelox® is gepatenteerd.
1.8 Wat zijn de ingredienten in Prelox?

Ingrediënten: aminozuren, pijnboomschrosextract, microkristallijnen cellulose, hyprolose, magnesiumstearaat, silica, alura red AC, indigotin, brilliant blue FCF, titaandioxide, carnauba was en polydextrose.

Werkzame Prelox ingrediënten van de aanbevolen dagelijkse d
osering bestaande uit 2 tabletten:

L-arginine L-aspartaat - 1400 mg
L-Taurine - 100mg
Pycnogenol – 40 mg

Prelox bevat geen: gluten, gist of lactose.

 

Dit product en de informatie op deze website zijn niet bedoeld als diagnose,
behandeling, genezing of het voorkomen van ziekte of aandoening.
Bij medische afwijkingen is het aanbevolen eerst uw huisarts of een dokter te raadplegen.

Geen enkele tekst of afbeelding van de website preloxonline.nl mag zonder toestemming van preloxonline.nl worden gereproduceerd of anderzijds gebruikt worden voor andere doeleinden.

Prelox® en Pycnogenol® zijn geregistreerde handelsmerken van Horphag Research Ltd in Genève Zwitserland.
1.9 Ik heb een klacht, wat kan ik doen?
Wanneer u een klacht heeft over onze website of producten dan kunt u dit aangeven middels het contactformulier. Zodra u een klacht succesvol heeft verstuurd ontvangt u een bevestigings email.
Indien u het niet eens bent met de door ons voorgestelde oplossing kunt u zich richten tot de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk.
1.10 Retourmogelijkheden
U kunt uw bestelling binnen 14 dagen zonder opgave van redenen annuleren. Deze bedenk tijd gaat in op de dag van ontvangst van de door u bestelde artikelen. Wij verwachten dat wanneer u zich bedenkt of wanneer het artikel niet goed is u voorzichtig met de verpakking om gaat.

Wij brengen nooit verzendkosten in rekening.
Wanneer u een product retour stuurt dient u zelf voor de verzendkosten te betalen.